lørdag 8. oktober 2011

Perler på en snor....

Eller mer korrekt i denne sammenheng: perler på en streng. Vi snakker tusenvis av perler og mange meter med streng. Formet til fantastisk flotte sauer. Noen svarte, noen hvite. Noen med hodet opp, andre med hodet ned. De står der så flott å beiter og nyter all oppmersomhet. For oppmerksomhet har det blitt mye av.

Høsten 2008 var vi å besøkte utstillingen A World of Folk i Sandnes. En fantastisk flott utstilling i de gamle fabrikklokalene til Øglend Sykkelfabrikker. Og der, blant masse flotte håndverksproduker, stod en hel flokk med sauer og beitet. Vi ble helt betatt. 3 av sauene har tatt turen til Rosendal og vårt lille hotell.
Nylig ankommet er 3 flotte høner. Dårlig fotolys der de har fått tilhold. Ble derfor fotosession ute på rekkverket.


Ønsker du mer informasjon om dyrene? Forhandler er Isandi.
Det finnes en egen englefabrikk i Karoo. De lager de flotteste engler av perler på en streng....

En riktig god helg til dere alle!

5 kommentarer:

 1. Fantastisk kunst!
  jeg gleder meg til å ta hønene nærmere i øyesyn om noen uker..Sauene forelsket jeg meg i sist jeg var på hotellet!

  Fine, kreative høstdager ønskes deg med klem fra Anne på landet!

  SvarSlett
 2. Nydelege dyr! Og så enormt med arbeid som ligg bak..

  Fin søndag til dokke!

  SvarSlett
 3. Spennende blogg/konsept:) Legger meg til som følger i forb. med give-avay inne hos Signe Schineller, fantastiske strømper som jeg fikk veldig lyst på.....:)Gleder meg til å kikke innom framover:))

  SvarSlett
 4. Finfine de sauene. Har bilder av dem selv! Elsker spesielt størrelsen på dem, nesten litt virkelige. PS Giveaway i gang. God onsdag! Klem fra hovedstaden. Signe

  SvarSlett
 5. Kjempefine høner også i tillegg til sauene, tålmodighetsarbeid dette her;) De strømpene på Giveaway er jo helt supre, jeg var og hørte på Signe på Damenes aften på byggmakker i kveld, kjempeartig å høre på;)

  SvarSlett