søndag 2. oktober 2011

Glade og stolte....

Ja, i dag er vi glade og stolte: 3-siders reportasje i Dagbladet Søndag i dag!

Og ja, det har virkelig gått med et ukjent antall liter maling og tusentalls timer med arbeid i vår forvandlingsprosess. Men resultatet er jo blitt bra.. synes ihverfall vi. Annerledes ja, og med sjarm, sjel og gjenbruk i fokus:


"Rosendal har mye å by på. Fjord og fjell, Folgefonna, Baroniet Rosendal fra 1678, gallerier, butikker, kreative verksteder, god mat og drikke. Og ikke minst gjestfrie og hjelpsomme mennesker"

Rosendal byr også på et fantastisk turterreng. Noen turer er krevende, andre ikke fult så krevende. Den ene perlen etter den andre ligger å venter på deg!

Ønsker deg en avslappende søndag kveld!


4 kommentarer:

 1. Flott reportasje, god reklame og eit bevis på at dåke har fått da te!!!

  Ha ei strålande veka.

  Klem frå Solveig

  SvarSlett
 2. Så gøy - gratulerer med artikkel! Den skulle eg gjerne ha sett! Ser ut som at vinden bles dokkas vei for tida! - vel unt!!

  God søndagskveld!

  SvarSlett
 3. Ja jeg så det og er veldig stolt av dere og den flotte jobben dere har gjort med gamle arbeidsplassen min. Det er så flott at dere har utviklet gamle Gjesten til det det er i dag!!

  Gratulerer!

  SvarSlett
 4. Kjempefin sak! Den fortjente dere helt klart. De som enda ikke har vært hos dere mangler noe her i livet ;-) Ha en finfin dag. Hilsen regnfulle Grong. Signe

  SvarSlett