lørdag 15. oktober 2011

"Velkommen skal dere være til NIB...."

 Vi takker og bukker. Virkelig stas for oss dette! Bloggen vår er lagt i rollen butikk. Kanskje en litt annerledes butikk! Men, men, annerledes skal man være, og nettbutikk er tross under planlegging!

Rom nr. 6 er dagens tema. Et av våre to enkeltrom. Et deilig rom med masse god energi! Et virkelig gammelt paneltak samt gamle taklister fikk 3 strøk med hvit takmaling. Veggene ble malt i fargen grå skifer og gulv fikk flere strøk med sort 3-stjernes gulvlakk. Et hvitmalt vindu med kun en persienne montert, slipper inn masse lys. Et gammelt nattbord med marmor topp fant jeg på loftet. Der fant jeg også den gamle stolen. Slitte og godt brukt, men alikevel så utrolig flotte.


Stemningsfullt! En gammel vask og to gamle kraner. En med kaldt vann og en med varmt vann. Sånn var det før i tiden...


Hvor det er hjerterom, er det husrom... Egenprodusert kunst også på dette rommet!Og egenproduserte puter - Cosy Concept puter. Her i svak rosa og hvitt.


Noen malingsflekker, ja. Men hva gjør vel det! I grunnen bare sjarmerende!

Ønsker dere alle en flott høstkveld!


3 kommentarer:

 1. Hei! Fann bloggen dykkar gjennom re:signert. For eit flott, personleg og unikt hotell de har! Det blir spennande å følgje dykk framover!

  SvarSlett
 2. Rommet ble veldig flott og stolen er jo aldeles nydelig slitt. Man kan bare lure på hvem som har sittet på den.....

  Gleder meg til Damenes aften på fredag! :)

  SvarSlett
 3. Så fine bilder:) Får mest lyst til å reise til Rosendal berre for å ligge på hotellet...... Lurer litt på de strømpene og putene; hvor selger dere dem? Lykke til med det vakre konseptet deres:) mvh Synøve i Tingstuo

  SvarSlett