søndag 7. desember 2014

Vår egen sennep

Våre hjemmelagede senneper er laget av en blanding av mørke og lyse sennepsfrø som har trukket smak fra ulike godsaker:

Humle og Malt

Inneholder: Sennepsfrø, maltwisky, brown ale, byggmaltekstrakt, honning, eddik, vann, solsikkeolje, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, bensosyre), salt og sukker.

En sennep med litt mer sødme. Den ultimate pølse-og kjøttsennep. Prøv også å smøre inn juleskinka eller entrecoten før den steikes i ovnen.
 



Confit av andelår¨i potetlefse med salat


Den ultimate pølsesennep


Juleskinke - og sennep

Eplecider

Inneholder: Sennepsfrø, eplesider, honning, aquevit, eplejuice, eddik, vann, solsikkeolje, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, bensosyre), salt og sukker.

Dette er en sterk sennep med mye eplesmak. En “all round” sennep med mange muligheter. Prøv den til spekemat, kjøttpålegg, svineribbe dampet i eplejuice eller til kyllingen. Den smaker også nydelig i friske sennepsdressinger.


Varmrøkt laks med friske urter



Blåbær

Inneholder: Sennepsfrø, blåbærjuice, blåbær, rødvin, eddik, vann, solsikkeolje, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, bensosyre), sitronsyre, salt og sukker.

Her er sennepen til spekematen og til vilt rettene. Eller prøv den i en sennepsdressing. En strek sennep med fyldig og god blåbærsmak.



Salat med andeconfit, pære og fast, lagret ost

De ulike sennepene er laget av vår kjøkkensjef Roy Lervåg
Foto: Bodil Haga



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar