mandag 18. juli 2011

Cosy Concept sokker...

... eller kosesokker som jeg liker å kalle dem. For det er de virkelig. Myke, gode og varme. Slik håndstrikkede sokker skal være. Etter å ha strikket alle sokkene selv i flere år, kom jeg etter hvert til et punkt hvor jeg trenger hjelp for å dekke etterspørselen. Og hjelp får jeg nå fra mange damer på Sri Lanka. Et prosjekt gjennom Norad. Jeg sender garn til damene på Sri Lanka og får ferdige sokker i retur. Helt fantastisk! For noen uker siden kom første forsendelse. Så flotte! Så deilig å endelig ha MANGE par ferdige sokker:
Nå får jeg tid til å lage nye Cosy Concept produkter. Puter er neste prosjekt! Har strikket mange i vinter og vår. Tror jeg må lage et eget innlegg med tema puter! Er snart tilbake!

5 kommentarer:

 1. Eg var så heldig å vinne eit par på "Jul i Rosendal" i 2009. Dei er vanvittig gode, skikkelege kosesokkar! Gler meg te å sjå putene!

  Klem frå Solveig

  SvarSlett
 2. For noen lekre sokker. :)
  Forstår godt at disse ble populære. :)

  SvarSlett
 3. Hei hei!

  SÅ kjekt at deres blogg er oppe og går.Den vil jeg følge med stor glede.Jeg ble så utrolig inspirert og imponert over hotellet deres da jeg besøkte det i sommer.Prater om det til alle som gidder å høre på, hi,hi.

  De gamle stolene med de ye trekken i knalle farger er bare så tøffe!
  Og ellers alt det andre.Alt er i harmoni og i en herlig blanding av gammelt, nytt,hadt,mykt, design og enkelt i herlig forening.
  Legger meg til som ivrig følger og gleder meg til nye innlegg.

  Klem fra Os!

  SvarSlett
 4. Dei er kjempefine! Og putene er knase òg! I dag er eg spent på om Søndags-Dagbla` blir eit samlenummer....
  Har gjort klar litt invitasjonar. Tek muligens ein tur i morgon så vi kan få putta i konvoluttar og sendt ut.

  Ha ein fin dag!

  marian

  SvarSlett
 5. Sokkene er mine garanterte favoritter!!!! Men putene er til å spise opp også. Du er så dyktig!! Se sokkene her: http://www.adressa.no/forbruker/hjem/article1676685.ece

  Mvh Signe

  SvarSlett