2 dl. siktet speltmel
4 ts. bakepulver
1 ts. salt
1/2 dl. havregryn
3 ss. syltet rabarbra (her kan også benyttes rosin, tørket tranebær, eller annet)
3 dl. tykk yoghurt (gardslaget eller gresk/tyrkisk)
1 dl. H-melk + litt til pensling
Slik gjør du:
Alle ingrediensene blandes godt i en bakebolle (untatt sesamfrø, solsikkekjerner, yoghurt og melk).
Ha deretter i yoghurt og melk og rør godt sammen. Deigen skal være klissete. Bruk sleiv og skje og fordel deigen til 10-12 klumper på et brett med bakepapir eller på et smurt bakebrett. Pensle sconsen med litt melk og strø over sesamfrø og solsikkekjerner.
Stekes i ca. 20 minutter på 180-190 grader.
Smaker nydelig sammen med pisket krem og vårt eget bjørnebærsyltetøy m/ cognac.
Oppskriften er utarbeidet av vår kjøkkensjef Roy Lervåg
Foto: Bodil Haga
Ha deretter i yoghurt og melk og rør godt sammen. Deigen skal være klissete. Bruk sleiv og skje og fordel deigen til 10-12 klumper på et brett med bakepapir eller på et smurt bakebrett. Pensle sconsen med litt melk og strø over sesamfrø og solsikkekjerner. stitching unit , ladies tailor , custom tailor , tailor near me , tailor shop , Online Tailor Shop , tailoring company , custom tailoring services , stitching unit , best online tailor
SvarSlettYou made some good points there. I searched for the subject matter and found most individuals will go along with your blog. Congratulations! This is very recent too, and I thought of updating you guys on my NYSC dashboard
SvarSlettcanlı sex hattı
SvarSletthttps://girisadresi.info/
heets
salt likit
salt likit
K5Y7M
batman
SvarSlettbilecik
bingöl
bitlis
bodrum
10TG
Nice post. Thanks for sharing your thoughts with us. It is a great impressive content. I definitely will share this post with my relatives. Now its time to avail boise airport shuttle for more information.
SvarSlett