torsdag 3. november 2011

Jul og gjenbruk

Svigermor er en utrolig flink dame. Kreativ som få. Hun har en estetisk sans som få. Er utrolig flink med symaskinen, og er en gjennomført gjenbruksentusiast. Ikke kast gamle kjoler, bluser, skjorter, bukser, broderte duker, puter, m.m. Med en symaskin, litt tålmodighet og noen timers arbeid kan dette bli den fineste julepynt. Se her:


Tema for årets Jul i Rosendal er hjerter. Mange flotte her. Ikke sant? Svigermor er en av utstillerne. Og bestevenn med symaskinen.


4 kommentarer:

 1. Eg er heilt beteken av alt det fine Borghild lagar! Sååååå nydelege ting - alltid med det vetle ekstra. Gler meg veldig til "Jul i Rosendal" allså.

  Marian

  SvarSlett
 2. Overveldet og med akutt lyst til å forsvinne inn på arbeidsrommet mitt og bli der til jul eller noe sånt....:) Så mange muligheter bokstavelig talt på et brett! Kommer meg jo ikke til Rosendal i disse førjulstider, så jeg får jo ikke se dette i virkeligheten! FOR en kreativ dame:)) - og TAKK for at dere deler litt med oss langt borte også:)))

  SvarSlett
 3. Og et fantastisk herlig vesen! Det var veldig hyggelig å intervjue henne i dag :D Gleder meg til å lage det ferdig og få det på "trykk"!

  SvarSlett